söndag 11 maj 2014

Meadow vs 2014


Får vi lov att äntligen presentera Peppermintrocks vår-/sommarkollektion Meadow 2014!
Kollektionen ”MEADOW” är liten kollektion med enkla, avslappnade plagg till för alla. Med enkla detaljer kan plaggen förändras efter kroppsform, stil och tillfälle. Bekväma men framförallt vackra kläder som man vill bära varje dag, oavsett tillfälle.
Inspirationskällor bakom kollektionen ”MEADOW” är precis som det låter; blommor, skog och natur. En äng mitt i skogen där äppelträd, syrén och vilda blommor blommar och doftar som bäst. En glänta täckt av vitsippor, där solen lyckas glittra ner genom små hål mellan trädkronornas lövverk. Med en färgskala i gräsgrönt, naturvitt, ljusgrått och solgult kan man i ”MEADOW” både ta och andas naturen.
Bakom ”MEADOW” står även en hel del eftertanke. Eftersom kollektionen är inspirerad av naturen så har vi förstås försökt att tänka lite extra på just naturen även när det gäller materialval. Flera av plaggen i kollektionen är därför tillverkade i ekologisk bomull och fina kvalitéer. Något som vi ser som ett litet steg i rätt riktning mot ett mer miljömedvetet och hållbart mode. Tillsammans med de ekologiska materialen, de förändringsbara plaggen och det faktum att kollektionen helt och hållet är närproducerad i våra ateljéer, så tycker vi att ”MEADOW” mer än väl gör skäl för sitt namn. 

Hela lookbooken hittar ni på vår hemsida: peppermintrock.se
Inom kort kommer ni  även kunna shoppa loss bland vårens nyheter i vår webbshop!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar