söndag 1 februari 2015

Nya tider i en Lada.

Ja, ni kanske undrar vad det blivit av oss på Peppermintrock? Nu när det var så himla längesedan man hörde något ifrån oss! Anledningen till att det varit en liten paus från vår sida under hösten har varit så enkel att vi haft fullt upp med annat. Vad då, undrar ni?

Ja, några av er vet redan. Nu är våra planer i rullning på riktigt, även om det ännu är mycket kvar att fixa. Under hösten som varit har vi på Peppermintrock nämligen haft fullt upp med att bestämma oss för att ta över den 400 kvadratmeter stora inredningsbutiken LADAN i Hemse. Där har ni tidigare somrar kunnat hittat kläder från Peppermintrock.


Nu har vi mer att göra än någonsin, kan ni tro! Tanken är att vi redan om några få månader skall öppna butiken. Och oj vad vi ser framemot det och kommande sommar med dess nya utmaningar. Men vi ser även fram emot hösten då vi planerar att äntligen få lite mer tid till Peppermintrock. Vi tror det kommer bli toppen och vi hoppas att ni alla skall kunna hålla med om det. Vi hörs mycket snart igen!

Vi önskar er varmt välkomna till Ladan när vi slår upp dörrarna i vår!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar